Stap 3: Overzicht sporter

Als je bent ingelogd in de coach omgeving, zie je een overzicht van jouw sporters. Klik op een sporter om naar zijn persoonlijke dashboard te gaan. Hier kun je:

 • de gegevens van jouw sporter zien, inclusief het maatje die de sporter zelf heeft gemaakt
 • een sportdoel instellen
 • een fittest afnemen en de resultaten invoeren
 • de voortgang van de sporter (n.a.v. de fittest) bekijken
 • het niveau van de oefeningen aanpassen
 • een trainingschema instellen
 • de progressie van jouw sporter inzien
 • en chatten met jouw sporter

Voeg een sport doel toe

Klik op Voeg een sport doel toe en vul het sportdoel van de sporter in. Bijvoorbeeld de Special Olympics Nationale Spelen. Door het invoeren van de datum van het sportdoel, wordt er in de sporters app afgeteld naar het sportdoel. Zo weet de sporter waar hij of zij het allemaal voor doet!

Start fittest

Om het niveau van jouw sporters te bepalen, adviseren wij de fittest af te nemen. Aan de hand van een aantal simpele tests wordt de kracht, balans en snelheid van jouw sporter gemeten. Bekijk eerst de Handleiding fittest voordat je een fittest begint (Start fittest)!

Voortgang

Herhaal na een aantal weken of maanden de fittest met jouw sporters. Noteer de resultaten van de testen in de coach omgeving. Als je vervolgens op Voortgang klikt, kun je in één oogpopslag de progressie van jouw sporter in een aantal handige grafieken zien.

Oefeningen

Bij Oefeningen zie je of en wanneer de sporter zijn/haar oefeningen heeft uitgevoerd in de afgelopen weken (door op Vorige of Volgende te klikken). Als de sporter heeft gesport, zie je ook wat de sporter van de oefeningen vond (*Hoe vond je de training? 👍 of 👎).

Niveau oefeningen

Bij Niveau oefeningen kan je het begin niveau van jouw sporter instellen. Alle oefeningen in de Scoor je PR! zijn verdeeld over 5 niveau’s; van makkelijk tot heel moeilijk.

De sporter begint automatisch op niveau 1 maar schat jij jouw sporter hoog in? Zet het niveau dan naar 2 of 3, maar check of jouw sporter (bijvoorbeeld via de chat) of hij/zij het niveau aan kan.

Het systeem past zichzelf ook automatisch aan. Naarmate de sporter traint, zal het niveau van de oefeningen voor de sporter stijgen.

Trainingschema

Kies onder Trainingsschema drie dagen en tijdstippen uit waarop jouw sporter thuis gaat trainen met de Scoor je PR! app. Eén training bestaat uit drie oefeningen. Op de ingestelde dagen ontvangt de sporter ter herinnering een melding op zijn/haar telefoon, mits hij/zij nog niet heeft getraind.

Train je op bepaalde dagen al samen op het sportveld? Kies dan een andere dag voor de Scoor je PR! oefeningen.

Als een sporter drie keer per week traint, dan gaat zij een level omhoog en ontgrendelt zij nieuwe eigenschappen voor haar maatje. Wil jouw sporter een keer extra trainen? Dat kan! De sporter krijgt wekelijks één andere oefening te zien die automatisch wordt gegenereerd. Maandelijks krijgt de sporter ook een sportspecifieke oefening, die hij/zij op eigen initiatief kan doen.

Chat

Per sporter kan je chatten over Scoor je PR! door te klikken op het chat icoontje. Hoe verliep de training? Wat vond je van het niveau?

Je krijgt geen e-mails van nieuwe berichten in de chat. Als je inlogt in je coach omgeving, zie je bij sporters een blauw rondje als er ongelezen berichten zijn. De sporter krijgt wel een melding van jouw chatbericht op zijn/haar telefoon.

Aan de slag!

Ontdek de Scoor je PR! coach omgeving en laat jouw sporters ook thuis aan hun fitheid werken. Ga naar app.scoorjepr.nl en

 1. meld je aan als coach,
 2. meld jouw sporters aan,
 3. stel het doel van jouw sporters in,
 4. neem een fittest bij jouw sporters af om hun progressie te zien!

Ga naar app.scoorjepr.nl!