Scoor je PR! met dank aan

Met de Scoor je PR! app leer je op een simpele manier je fitheid en gezondheid te verbeteren!

 

Allereerst de Athlete Leaders Suzanne, Juan Andres, Sanne, Leon, Lize, Björn en Wessel die hebben meegeholpen bij het filmen van de oefeningen. Dankzij atleten Sara, Jordan, Marit, Matthijs, Imra en Lotte is de Scoor je PR! app nog completer geworden met de flexibiliteits- en sportspecifieke oefeningen.

Clinical Directors Lotte Enkelaar en Romy van Hoevelaken die met hun deskundigheid hebben bijgedragen.

Ambassadeur Henk Jan Kerkhoff die de teksten grotendeels heeft ingesproken omdat onze sporters niet altijd kunnen lezen en schrijven.

Joyce Rommelaar van JOYConcepts voor het ontwikkelen van een overtuigende propositie, wat resulteerde in de fondsenwerving voor de app.

Fleur van de Laar van Fiore Projecten die met haar kennis van het programma, het proces met tomeloze inzet heeft begeleid.

En het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor hun ondersteunde subsidie.

Mentech

De app is in samenwerking met Mentech ontwikkeld. Mentech is gespecialiseerd in software, technologie en app ontwikkeling voor met name kwetsbare mensen. Zo ontwikkelt Mentech de HUME, een systeem om spanning, emoties en pijn vroegtijdig te herkennen en onbegrepen gedrag inzichtelijk te maken bij mensen met een verstandelijke beperking, autisme of dementie.

Netwerk.CC

Netwerk.CC is verantwoordelijk geweest voor alle kracht, balans en uithoudingsvermogen video’s en audio in de eerste versie van de app. Zij wisten, in samenwerking met de Athlete Leaders, alle oefeningen vakkundig in beeld te brengen. Mensen communiceren meer en meer in beelden. Beeld spreekt aan en overtuigt de sporters in actie te komen!

Bocavista

Bocavista is verantwoordelijk geweest voor alle flexibiliteit en sportspecifieke video’s en alle nieuwe audiofragmenten. Dankzij hun brede kennis in content & creatie wisten zij, in samenwerking met de Athlete Leaders, alle nieuwe oefeningen vakkundig en snel in beeld te brengen.

Egeria DO

Tenslotte hadden wij zonder de steun van Egeria DO de Scoor je PR! app niet kunnen ontwikkelen. In oktober 2019 zijn wij een samenwerking met Egeria DO aangegaan voor drie jaar (2019 – 2022). Met het Healthy Athletes programma en bijbehorende app wordt een structureel actievere en gezondere leefstijl gestimuleerd, wat een enorme boost geeft aan de zeer nodige signalering en diagnostisering. Zodat ook de deskundigheid bij familie en in de gezondheidszorg wordt bevordert.

Egeria DO is het corporate giving-programma van investeringsmaatschappij Egeria, met als doel financiële ondersteuning te bieden aan projecten in Nederland die een blijvend positief effect hebben op mens en maatschappij. Egeria DO investeert in projecten die een significante impact willen realiseren met een onafhankelijk toekomstperspectief. Projecten die er naar streven op termijn, merendeels financieel zelfstandig te zijn.

ZonMw

Dankzij de toegekende subsidie van ZonMw kan de Scoor je PR! app, in verband met het coronavirus, uitgerold worden binnen zorginstellingen.