Scoor je PR! coach

Met de Scoor je PR! app leer je op een simpele manier je fitheid en gezondheid te verbeteren!

 

Met Scoor je PR! kan jij als coach ervoor zorgen dat jouw sporters ook thuis fitter worden! Maak een account aan en voeg jouw sporters toe in de coach omgeving, zodat jij vanaf nu ook hun virtuele coach kan zijn.

Jouw sporters krijgen toegang tot kracht, balans, uithoudings- en flexibiliteitsoefeningen die zij wekelijks kunnen uitvoeren. Elke week verschijnt er weer een nieuwe reeks oefeningen. Tussendoor krijgen zij ook fittips en een quiz over hun gezondheid. Maandelijks krijgen de sporters ook een extra sportspecifieke oefening die zij op eigen initiatief kunnen doen.

Het doel: op een simpele manier de fitheid en gezondheid van de sporters te verbeteren!

Om het niveau van de oefeningen nog beter te kunnen bepalen, kun je een fittest afnemen met jouw sporters. Op basis van de fittest krijgen de sporters oefeningen binnen een bepaald niveau. Herhaal de fittest na een aantal weken of maanden en bekijk de voortgang van jouw sporters aan de hand van een aantal grafieken!

Doe mee aan Scoor je PR! Bekijk eerst nog de Handleiding coaches.

Veelgestelde vragen


Leuk, zo’n Scoor je PR! app, maar wat heb ik eraan?
Met de Scoor je PR! app van Special Olympics Nederland leren sporters met een verstandelijke beperking hoe zij hun kracht, balans, uithoudingsvermogen en gezonde leefstijl kunnen verbeteren. De resultaten hiervan zul jij dus ook op het sportveld merken!

Hoeveel tijd gaat het mij kosten?
Het aanmaken van een account is heel gemakkelijk en heb je binnen 10 minuten geregeld. Het toevoegen van een sporter kost nog geen minuut (mits je de juiste e-mailadres hebt). Het afnemen van een fittest kost gemiddeld 15 minuten.

Hoe voeg ik een sporter toe in mijn account?
Nadat je bent ingelogd in jouw account kan je heel makkelijk met de + sporters toevoegen in jouw coach omgeving. Klik hier voor de Handleiding coaches, waarin wordt uitgelegd hoe je je moet aanmelden en hoe de coach omgeving werkt.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten.
Ga naar app.scoorjepr.nl en druk op Inloggen. Op het volgende scherm kan je klikken op Wachtwoord vergeten? Vul je e-mailadres in en klik op Verzenden. Je ontvangt nu een mail om je inloggegevens aan te passen.

De app loopt vast.
Controleer eerst of je internet hebt. Zonder internet heb je namelijk geen toegang tot de Scoor je PR! coach omgeving. Sluit je internet browser waarop je de coach omgeving bekijkt en start opnieuw. Blijft het probleem zich voortdoen, neem dan contact op via scoorjepr@specialolympics.nl.


Waarom hoeft een wettelijke vertegenwoordiger geen toestemming meer te verlenen?
De sporters staan voor ons, Special Olympics Nederland, altijd op nummer 1. Wij vinden het belangrijk zorgvuldig met de persoonsgegevens van de sporters om te gaan. Helaas zijn de sporters niet altijd bekwaam om zorgvuldig met hun eigen gegevens om te gaan. Daarom vroegen wij de wettelijke vertegenwoordiger om akkoord te gaan met het delen van de gegevens.

Inmiddels is echter gebleken dat dit een te hoge drempel was, waardoor sporters afhaakten. Wij willen juist zoveel mogelijks sporters fit krijgen, dus hebben we het proces iets makkelijker gemaakt doordat de sporter nu zelf een account kan aanmaken.


Ik kom er niet uit!
Kom je er na het lezen van de Handleiding coachesde Handleiding fittest en de veelgestelde vragen nog steeds niet uit? Mail ons je vraag > scoorjepr@specialolympics.nl en wij komen er binnen 5 werkdagen op terug!

Ik wil een sporter verwijderen.
Heb je per ongeluk een sporter twee keer toegevoegd? Of de verkeerde sporter toegevoegd? Dat kan. Gelukkig is het verwijderen van een sporter heel makkelijk. Ga naar de Handleiding coaches stap 2 of direct naar Sporter verwijderen.

Ik ervaar technische problemen.
Als je problemen ondervindt met de website of als de website niet werkt zoals het hoort, dan is het van belang dat je gebruik maakt van een van de volgende browsers: Firefox, Chrome of Safari. Overige browsers worden helaas niet ondersteund, waardoor er mogelijk problemen kunnen ontstaan bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account of het inzien ervan.