Scoor je PR! wettelijke vertegenwoordiger

Met de Scoor je PR! app leer je op een simpele manier je fitheid en gezondheid te verbeteren!

 

Met het gebruik van de app leert jouw zoon, dochter, broer, zus of ander familielid (lees: sporter) zijn/haar kracht, balans en uithoudingsvermogen te verbeteren. Tegelijkertijd krijgt hij/zij informatie over een gezonde leefstijl. Met als doel fitter te worden en een PR (Persoonlijk Record) te scoren.

Tegenwoordig kan de sporter zijn of haar eigen account aanmaken via de app. Hierdoor is toestemming van de wettelijke vertegenwoordiger niet meer nodig.

De sporter is bij deelname van de app o.a. akkoord gegaan met de app voorwaarden. Bekijk deze voorwaarden hier:

Veelgestelde vragen

Waarom hoef ik geen toestemming meer te verlenen?
De sporters staan voor ons, Special Olympics Nederland, altijd op nummer 1. Wij vinden het belangrijk zorgvuldig met de persoonsgegevens van de sporters om te gaan. Helaas zijn de sporters niet altijd bekwaam om zorgvuldig met hun eigen gegevens om te gaan. Daarom vroegen wij de wettelijke vertegenwoordiger om akkoord te gaan met het delen van de gegevens.

Inmiddels is echter gebleken dat dit een te hoge drempel was, waardoor sporters afhaakten. Wij willen juist zoveel mogelijks sporters fit krijgen, dus hebben we het proces iets makkelijker gemaakt doordat de sporter nu zelf een account kan aanmaken.


Welke gegevens van de sporter worden er geregistreerd?
Als een sporter zichzelf aanmeldt voor de Scoor je PR! app, dan moet hij/zij de volgende gegevens invullen:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Sport
– E-mailadres
Ook moet de sporter akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacy statement.


Hoe wordt er met de gegevens omgegaan?
Wij, Special Olympics Nederland, vinden het belangrijk zorgvuldig met de persoonsgegevens om te gaan en behandelt deze persoonsgegevens dan ook vertrouwelijk. Op alle persoonsgegevens die worden verstrekt als onderdeel van de app, is het privacy statement van toepassing. Bekijk het privacy statement voor meer informatie en de algemene voorwaarden van de Scoor je PR! app.

Ik ervaar technische problemen.
Als je problemen ondervindt met de website of als de website niet werkt zoals het hoort, dan is het van belang dat je gebruik maakt van een van de volgende browsers: Firefox, Chrome of Safari. Overige browsers worden helaas niet ondersteund, waardoor er mogelijk problemen kunnen ontstaan bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account of het inzien ervan.