Inschrijven nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van al het laatste nieuws rondom Special Olympics Nederland? Dan kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

 

Blijf jij graag op de hoogte van al het laatste nieuws rondom Special Olympics Nederland? Dan kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. We registreren alleen je e-mailadres om je verzoek uit te voeren. 

Nieuwsbrieven

Naast de reguliere Be a Fan! nieuwsbrief, versturen wij ook de:

  • Sport editie van Special Olympics! nieuwsbrief; de nieuwsbrief met al het laatste nieuws ter voorbereiding op en over onze evenementen.
  • Gezond met Special Olympics! nieuwsbrief; de nieuwsbrief over sport en gezondheid. Sport en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daar willen wij onze sporters, begeleiders en partners bewust van maken!
  • Sporten met Special Olympics! nieuwsbrief; de nieuwsbrief met alle laatste nieuws over en uit de sport wereld. Special Olympics Nederland zet zich, zoals bekend, al jaren in om sportevenementen en -competities te organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Sportevenementen met een nalatenschap, een Legacy, zodat na het evenement in de regio structureel sportaanbod voor mensen met een beperking te vinden is. Zodat de sporters zich kunnen blijven ontwikkelen in hun sport en kunnen werken aan hun gezondheid, waarbij Special Olympics de stip op de horizon is. Hét sportevenement waarbij elke prestatie wordt gevierd en elke sporter op een podium wordt geëerd.

Jouw gegevens bewaren we totdat je je weer afmeldt voor de nieuwsbrief. Bij iedere nieuwsbrief die je ontvangt zit een mogelijkheid om je weer af te melden.

Direct naar