Scoor je PR! sporter

Met de Scoor je PR! app leer je op een simpele manier je fitheid en gezondheid te verbeteren!

 

Doe mee met Scoor je PR!

Door het gebruik van de app leer jij hoe je je kracht 💪, snelheid 🏃💨, balans 🧘, uithoudingsvermogen 😅, flexibiliteit 🤸 en gezonde leefstijl 🥦 moet verbeteren.

Op een leuke, speelse manier word jij uitgedaagd om elke keer een stapje extra te doen.

Alles om ervoor te zorgen dat jij een PR (Persoonlijk Record) weet te scoren!

Meedoen met de Scoor je PR! app?

  1. download de Scoor je PR! app (van Stichting Special Olympics Nederland) in de Apple App Store of Google Play Store
  2. maak een account aan (klik hier voor uitleg)
  3. vertel jouw coach dat je meedoet aan de Scoor je PR! app

Scoor jij een PR?

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd gaat het mij kosten?
Jouw coach stelt maximaal drie trainingsmomenten in per week. Eén training heeft 3 oefeningen waarmee jij je kracht, balans en uithoudingsvermogen verbetert! Hoe meer je het doet, hoe beter en sneller je wordt 😉


Waar download ik de app?
Je download de app gewoon in de app store. Zoek op Scoor je PR! en dan zie je Kees Konijn vanzelf verschijnen. Kan je de app niet vinden?
> Klik hier voor de link naar de Google Play Store.
> Klik hier voor de link naar de Apple App Store.


Ik kan de app niet vinden.
Het kan zijn dat je telefoon te oud is. Je hebt minimaal Android versie 6.0 nodig. Is je telefoon 5 jaar of ouder? Dan is de app helaas niet geschikt voor jouw telefoon. Voor de Apple versie van de app is een geüpdatete iPhone 5 (iOS versie 10.0) of nieuwer vereist. Alle oudere iPhone telefoons worden niet ondersteund.


Ik ben mijn inloggegevens kwijt.
Oeps, dat kan gebeuren. Weet je het e-mailadres nog wel? Dan kan je op “Wachtwoord vergeten?” klikken onder het knopje Inloggen. Je krijgt dan een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Weet je je e-mailadres niet meer? Vraag dan jouw coach, wettelijke vertegenwoordiger of begeleider om hulp!


Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Geen probleem. Bij het inloggen in de app kan je ook klikken op “Wachtwoord vergeten?”. Vul het e-mailadres in en je krijgt dan een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.


Heb je internet nodig voor de app?
Ja, voor het inladen van de oefeningen maakt je telefoon gebruik van internet. Maar maak je geen zorgen, de app maakt alleen gebruik van wifi netwerken. Wil je ook zonder wifi gebruik maken van de app? Dat kan, maar dit moet je aanpassen onder Over de app. Daar kan je het vinkje ☑️ uitzetten, zodat de oefeningen ook zonder wifi worden gedownload. Dit kan je wel geld gaan kosten (als je over je data-limiet gaat), dus wees voorzichtig!


Kan ik de oefeningen thuis doen?
Natuurlijk! De oefeningen zijn juist voor thuis. Maar je kunt het ook in de park doen of op het sportveld. Zorg er alleen voor dat je wat ruimte om je heen hebt.


Kan ik de oefening laten herhalen als ik te laat ben begonnen?
Ja, dat kan. Tijdens de oefening kan je de oefening 10 sec terugspoelen. Druk tijdens de oefening op de terugspoel knop.


Kan ik muziek aanzetten tijdens het sporten?
Ja, dat kan! Druk tijdens de oefening op de muzieknoot en de muziek gaat aan. Ben je de muziek zat? Klik dan weer op het poppetje.


Kan ik mijn resultaten delen?
Nee, het is helaas nog niet mogelijk om je resultaten vanuit de app te delen.


Wanneer kan ik meer accessoires toevoegen
Als jij een week lang al je oefeningen uitvoert, ga jij een level omhoog. Elke keer als je naar een nieuw level gaat, komen er nieuw accessoires beschikbaar voor je maatje. Die kun je terug vinden bij “Maatje aanpassen”.


De oefeningen zijn te makkelijk. Kan ik ze moeilijker maken?
Nadat je de oefeningen hebt uitgevoerd, kan je de oefeningen beoordelen. Vond je ze makkelijk, druk dan op 👍. Vertel ook tegen je coach dat je de oefeningen makkelijk vind. Samen met je coach kan je dan naar het niveau van de oefeningen kijken. Indien nodig kan je coach je een niveau hoger plaatsen.


De oefeningen zijn te moeilijk. Kan ik ze makkelijker maken?
Nadat je de oefeningen hebt uitgevoerd, kan je de oefeningen beoordelen. Vond je ze erg moeilijk druk dan op 👎. Vertel ook tegen je coach dat je de oefeningen moeilijk vind. Samen met je coach kan je dan naar het niveau van de oefeningen kijken. Indien nodig kan je coach je een niveau lager plaatsen.


Kost de app geld?
Nee, de Scoor je PR! app is helemaal gratis! Dankzij onze partners hebben wij de app helemaal gratis kunnen ontwikkelen en beschikbaar stellen om jullie nog fitter te krijgen!