Scoor je PR! coach

Op het sportveld ben jij al hun coach en met de Scoor je PR! app kan je nu ook hun virtuele coach zijn! Zodra jij een account aanmaakt, kun jij je sporters toevoegen aan jouw omgeving. Zodra hun wettelijke vertegenwoordiger toestemming tot deelname verleent, kan jij aan de slag met jouw sporters.

Jouw sporters krijgen gelijk toegang tot oefeningen die zij wekelijks kunnen uitvoeren. Elke week verschijnt er weer een nieuwe reeks oefeningen. Tussendoor krijgen zij ook fittips en een quiz over hun gezondheid.

Het doel: op een simpele manier de fitheid en gezondheid van de sporters te verbeteren!

Om het niveau van de oefeningen nog beter te kunnen bepalen, kun je een fittest afnemen met jouw sporters. Op basis van de fittest krijgen de sporters oefeningen binnen een bepaald niveau. Herhaal de fittest na een aantal weken en bekijk de voortgang van jouw sporters aan de hand van een aantal grafieken!

Doe mee aan Scoor je PR! Bekijk eerst nog de Handleiding coaches.

Veelgestelde vragen

Leuk, zo’n Scoor je PR! app, maar wat heb ik eraan?

Met de Scoor je PR! app van Special Olympics Nederland leren sporters met een verstandelijke beperking hoe zij hun kracht, balans, uithoudingsvermogen en gezonde leefstijl kunnen verbeteren. De resultaten hiervan zul jij dus ook op het sportveld merken!

Hoeveel tijd gaat het mij kosten?

Het aanmaken van een account is heel gemakkelijk en heb je binnen 10 minuten geregeld. Het toevoegen van één sporter kost nog geen minuut (mits je de e-mailadressen hebt van de wettelijke vertegenwoordigers van jouw sporters). Het afnemen van een fittest kost gemiddeld 15 minuten.

Hoe weet ik mijn inloggegevens?

Je kunt een account aanmaken via app.scoorjepr.nl. Na het aanmaken van een account kan je jouw sporters aanmelden in de coach omgeving. Klik hier voor de Handleiding coaches.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten.

Ga naar app.scoorjepr.nl en druk op Inloggen. Op het volgende scherm kan je klikken op Wachtwoord vergeten? Vul je e-mailadres in en klik op Verzenden. Je ontvangt nu een mail om je inloggegevens aan te passen.

De app loopt vast.

Controleer eerst of je internet hebt. Zonder internet heb je namelijk geen toegang tot de Scoor je PR! coach omgeving. Sluit je internet browser waarop je de coach omgeving bekijkt en start opnieuw. Blijft het probleem zich voortdoen, neem dan contact op via scoorjepr@specialolympics.nl.

Waarom moet een wettelijke vertegenwoordiger toestemming verlenen?

De sporters staan voor ons, Special Olympics Nederland, altijd op nummer 1. Wij vinden het belangrijk zorgvuldig met de persoonsgegevens van de sporters om te gaan. Helaas zijn de sporters niet altijd bekwaam om zorgvuldig met hun eigen gegevens om te gaan. Daarom vragen de wettelijke vertegenwoordiger om akkoord te gaan..

Mijn sporter heeft geen wettelijke vertegenwoordiger.

Geen enkel probleem. Vul dan het e-mailadres van de sporter zelf in!

Ik kom er niet uit!

Kom je er na het lezen van de Handleiding coaches, de Handleiding fittest en de veelgestelde vragen nog steeds niet uit? Mail ons je vraag > scoorjepr@specialolympics.nl en wij komen er binnen 5 werkdagen op terug!

Ik wil een sporter verwijderen.

Heb je per ongeluk een sporter twee keer toegevoegd? Of de verkeerde sporter toegevoegd? Dat kan. Gelukkig is het verwijderen van een sporter heel makkelijk. Ga naar de Handleiding coaches stap 2 of direct naar Sporter verwijderen.

Ik ervaar technische problemen.

Als je problemen ondervindt met de website of als de website niet werkt zoals het hoort, dan is het van belang dat je gebruik maakt van een van de volgende browsers: Firefox, Chrome of Safari. Overige browsers worden helaas niet ondersteund, waardoor er mogelijk problemen kunnen ontstaan bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account of het inzien ervan.