Stap 2: Coach omgeving

Je bent nu in de Scoor je PR! coach omgeving. Hier zie je allereerst een overzicht van jouw sporters en kan je heel gemakkelijk sporters toevoegen.

Sporter toevoegen

Klik op + om sporters toe te voegen in jouw coach omgeving.

Heeft de sporter al een account? Dan krijgt hij/zij een uitnodiging om jou als coach te accepteren.

Maakt de sporter nog geen gebruik van de app? Vul dan de voor- en achternaam van de sporter in en het e-mailadres. De sporter krijgt dan een uitnodiging, via de mail, om een account aan te maken.

Als de naam van de sporter in het rood wordt afgebeeld, dan is de sporter zichtbaar in jouw coach omgeving. Is de naam van de sporter grijs? Dan moet de sporter zijn/haar goedkeuring nog geven óf de app nog downloaden, installeren en een account aanmaken.

⚠️ Belangrijk bij het aanmelden van de sporter is dat je geen @yahoo.com e-mailadres gebruikt! E-mails die vanuit het systeem worden gestuurd komen niet altijd aan.

Competitie

Als coach kan je tegenwoordig ook onderlinge competities starten. Zo nemen jouw sporters het digitaal tegen elkaar op om aan het einde van de maand op nummer 1 te eindigen!

Ook hier klik je op de + om een competitie aan te maken. Per competitie voeg je de sporters toe of verwijder je ze. Nemen de snelste sporters van het team het digitaal tegen elkaar op? Of juist de achterhoede? Als coach kan jij de competitie naar eigen inzicht indelen!

De 3 streepjes

Door te klikken op de 3 streepjes in de linkerbovenhoek kun je naar je overzicht van sporters of competities, je account instellingen bekijken, uitloggen of nogmaals de algemene voorwaarden en privacy statement bekijken.

Sporter verwijderen

Als je een sporter uit jouw coach omgeving wilt verwijderen, dan klik je op de desbetreffende sporter. Je krijgt dan het overzicht van de sporter te zien en rechtsboven het overzicht zie je Verwijder sporter <naam> uit jouw overzicht.

Als je hierop klikt krijg je een bevestigende vraag via een pop-up, of je zeker weet dat je de desbetreffende sporter wilt verwijderen. Klik op OK als je het zeker weet of op Annuleren als je twijfelt.

Account instellingen

Onder Account instellingen vind je je persoonlijke gegevens, kan je onder beveiliging je wachtwoord wijzigen en kan je onder apparaat activiteit de geschiedenis van je account zien.

Via home en Terug naar de coachomgeving, ga je terug naar je coach omgeving waar je je overzicht met sporters ziet.

Ga naar >> Stap 3: Overzicht sporter