Stap 2: Coach omgeving

Je bent nu in de Scoor je PR! coach omgeving. Hier zie je allereerst een overzicht van jouw sporters en kan je heel gemakkelijk sporters toevoegen.

Sporter toevoegen

Klik op + om sporters toe te voegen die de Scoor je PR! app gaan gebruiken.

Maakt de sporter nog geen gebruik van de app? Vul de voor- en achternaam van de sporter in en het e-mailadres. Dit kan het e-mailadres van de wettelijke vertegenwoordiger zijn of de sporter zelf.

Vanaf nu is het voor de sporter ook mogelijk een eigen account aan te maken via de app.

Belangrijk bij het aanmelden van de sporter is dat je geen @yahoo.com e-mailadres gebruikt! E-mails die vanuit het systeem worden gestuurd komen niet altijd aan.

Account sporter activeren door wettelijke vertegenwoordiger

De wettelijke vertegenwoordiger ontvangt een e-mail met een link om het account van de sporter te activeren. Het account is geactiveerd na:

  • Het accepteren van de voorwaarden, waarmee o.a. toestemming wordt gegeven om data van de sporter te delen.
  • Het aanmaken van een wachtwoord.
  • Het bijwerken van het gebruiksprofiel.

Het account van de sporter is nu geactiveerd. Via de Play Store (Android) of de App Store (Apple) kan je sporter de Scoor je PR! app downloaden. De sporter logt (eenmalig) in met het e-mailadres of gebruiksnaam en het wachtwoord van zijn gebruiksprofiel.

+ Alleen om toestemming vragen

Je kan bij het toevoegen van sporters ook alleen om toestemming vragen voor het inzien van de gegevens van de sporter. Stel je voor dat jouw collega coach de groep sporters al heeft toegevoegd in zijn coach omgeving. Jij wilt echter ook graag de gegevens van jouw sporters inzien. Dit kan door het knopje ‘Alleen om toestemming vragen?’ aan te zetten onder de + knop.

Alleen om toestemming vragen geldt ook als de sporter zijn eigen account heeft aangemaakt via de app.

Dit keer krijgt de wettelijke vertegenwoordiger of sporter een e-mail met de vraag of de gegevens (van de sporter) met jou gedeeld mogen worden.

De 3 streepjes

Door te klikken op de 3 streepjes in de linkerbovenhoek kun je je account instellingen bekijken, uitloggen of nogmaals de algemene voorwaarden en privacy statement bekijken.

Sporter verwijderen

Als je een sporter wilt verwijderen, dan ga je naar Account instellingen door te klikken op de 3 streepjes (zie screenshot hierboven). Bij Account vind je je eigen gegevens terug, onder Wachtwoord kan je je wachtwoord wijzigen, bij Log kun je de geschiedenis van je account bekijken en bij Accountbeheer zie je alle accounts (lees sporters) die met jou hun account hebben gedeeld.

Klik dus op Accountbeheer om een sporter te verwijderen. Vink de desbetreffende sporter en klik op de button Verwijderen.

BELANGRIJK: Als je op Verwijderen klikt, dan wordt de sporter direct verwijderd. Er wordt dus niet om een bevestiging gevraagd!

Ga naar >> Stap 3: Overzicht sporter