Stap 1 – Aanmelden

Met de Scoor je PR! app leer je op een simpele manier je fitheid en gezondheid te verbeteren!

 

Voordat je aan de slag kunt met Scoor je PR! zul je je moeten aanmelden in de coach omgeving. Ga naar app.scoorjepr.nl en klik op Inloggen.

⚠️ Gebruik Firefox, Chrome of Safari om de link te openen. Overige browsers worden helaas niet ondersteund, waardoor er mogelijk problemen kunnen ontstaan bij het aanmaken van een account.

In dit scherm kun je inloggen met een bestaande account, maar kan je je ook aanmelden als nieuwe coach.

Aanmelden

Als je op Aanmelden hebt geklikt, kom je in het volgende scherm waar je diverse gegevens over jezelf moet invullen.

⚠️ Belangrijk bij aanmelding is dat je geen @yahoo.com e-mailadres gebruikt! E-mails die vanuit het systeem worden gestuurd komen niet altijd aan.

Ook zijn wij benieuwd in welke sport en bij welke vereniging je actief bent. Na het opgeven van een wachtwoord en het aangeven dat je geen robot bent, klik je op Aanmelden.

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van Scoor je PR! moet je wel akkoord gaan met onze voorwaarden. Deze zijn uitgelegd op de volgende pagina. Klik op Accepteren als je akkoord gaat met onze voorwaarden.

Ga je niet akkoord? Klik dan op Weigeren. Hierdoor kan je dan helaas niet deelnemen aan Scoor je PR!

Verificatie e-mailadres

Na het Accepteren van de voorwaarden krijg je automatisch een e-mail toegestuurd om je account te verifiëren. Houd hierbij ook je SPAM in de gaten! Door in de e-mail op de Koppeling naar e-mailadres bevestigen te klikken, kun je jouw e-mailadres bevestigen. Als je dit gedaan hebt, kun je aan de slag in de Scoor je PR! coach omgeving.

Ga naar >> Stap 2: Coach omgeving