Scoor je PR! wettelijke vertegenwoordiger

Met het gebruik van de app leert jouw zoon, dochter, broer, zus of ander familielid (lees: sporter) zijn/haar kracht, balans en uithoudingsvermogen te verbeteren. Tegelijkertijd krijgt hij/zij informatie over een gezonde leefstijl. Met als doel fitter te worden en een PR (Persoonlijk Record) te scoren.

Jij speelt net als de coach van jouw sporter een belangrijke rol in het proces. Voordat de sporter kan gaan sporten met de Scoor je PR! app moet jij (als wettelijke vertegenwoordiger) akkoord gaan met de app voorwaarden. De coach voert namelijk jouw e-mailadres in, waarna jij een e-mail krijgt om jouw sporter in te schrijven en aan te melden.

Met het registreren van jouw sporter voor de Scoor je PR! app, ga je akkoord met de app voorwaarden. Bekijk deze voorwaarden alvast hier:

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik toestemming verlenen?

De sporters staan voor ons, Special Olympics Nederland, altijd op nummer 1. Wij vinden het belangrijk zorgvuldig met de persoonsgegevens van de sporters om te gaan. Helaas zijn de sporters niet altijd bekwaam om zorgvuldig met hun eigen gegevens om te gaan. Daarom vragen wij jou om akkoord te gaan.

Hoe wordt er met de gegevens omgegaan?

Wij, Special Olympics Nederland, vinden het belangrijk zorgvuldig met de persoonsgegevens om te gaan en behandelt deze persoonsgegevens dan ook vertrouwelijk. Op alle persoonsgegevens die worden verstrekt als onderdeel van de app, is het privacy statement van toepassing. Bekijk het privacy statement voor meer informatie en de algemene voorwaarden van de Scoor je PR! app.

Ik ben de inloggegevens vergeten.

Geen probleem. De inloggegevens zijn jouw e-mailadres OF de gebruikersnaam van de sporter (vaak voornaam en achternaam aan elkaar) EN het zelf ingevoerde wachtwoord.

Ik ben het wachtwoord vergeten.

Bij het inloggen in de app kan de sporter klikken op wachtwoord vergeten. Jij krijgt dan een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ik wil de gegevens inzien dan wel wijzigen.

Dit kan te allen tijde. Klik hier om de gegevens te bekijken/wijzigen.

Kan ik meerdere sporters registreren op één e-mailadres?

Nee, helaas is het momenteel alleen mogelijk om één sporter aan één e-mailadres te koppelen. Hier gaan wij in de toekomst verandering in brengen, maar nu is dat helaas niet mogelijk.

Ik ervaar technische problemen.

Als je problemen ondervindt met de website of als de website niet werkt zoals het hoort, dan is het van belang dat je gebruik maakt van een van de volgende browsers: Firefox, Chrome of Safari. Overige browsers worden helaas niet ondersteund, waardoor er mogelijk problemen kunnen ontstaan bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account of het inzien ervan.