Scoor je PR! sporter

Met gebruik van de app leer jij hoe je je kracht, snelheid, balans, uithoudingsvermogen en gezonde leefstijl moet verbeteren. Op een leuke, speelse manier wordt jij uitgedaagd om elke keer een stapje extra te doen. Alles om ervoor te zorgen dat jij een PR (Persoonlijk Record) weet te scoren!

Voordat je de Scoor je PR! app kan downloaden:

  1. moet jouw coach je als sporter hebben aangemeld
  2. moet jouw wettelijke vertegenwoordiger de vragenlijst invullen en akkoord geven op deelname
  3. kan je de Scoor je PR! app downloaden in de app store
  4. moet jij eenmalig inloggen met de gegevens die jij van je wettelijke vertegenwoordiger krijgt

Scoor jij een PR?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik mijn inloggegevens?

Jouw wettelijke vertegenwoordiger (bijvoorbeeld je ouders of een ander familielid) heeft jou aangemeld voor deelname aan de app. Hij of zij heeft de inloggegevens (gebruikersnaam of e-mailadres van de wettelijke vertegenwoordiger + wachtwoord) waarmee jij kan inloggen!

Hoeveel tijd gaat het mij kosten?

Jouw coach stelt maximaal drie trainingsmomenten in per week. Eén training heeft 3 oefeningen waarmee jij je kracht, balans en uithoudingsvermogen verbetert! Hoe meer je het doet, hoe beter en sneller je wordt 😉

Waar download ik de app?

Je download de app gewoon in de app store. Zoek op Scoor je PR! en dan zie je Kees Konijn vanzelf verschijnen. Kan je de app niet vinden?
> Klik hier voor de link naar de Google Play Store.
> Klik hier voor de link naar de Apple App Store.

Ik kan de app niet vinden.

Het kan zijn dat je telefoon te oud is. Je hebt minimaal Android versie 6.0 nodig. Is je telefoon 5 jaar of ouder? Dan is de app helaas niet geschikt voor jouw telefoon. Voor de Apple versie van de app is een geüpdatete iPhone 5 (iOS versie 10.0) of nieuwer vereist. Alle oudere iPhone telefoons worden niet ondersteund.

Ik heb geen wettelijke vertegenwoordiger.

Geen probleem, dan voert de coach jouw e-mailadres in! Jij krijgt vervolgens een e-mail met instructies. Vul het inschrijfformulier in en ga akkoord met algemene voorwaarden!

Ik ben mijn inloggegevens kwijt.

Oeps, dat kan gebeuren. Jouw inloggegevens zijn je gebruikersnaam (wat vaak jouw voornaam en achternaam aan elkaar is) OF het e-mailadres van je wettelijke vertegenwoordiger EN het wachtwoord die jouw wettelijke vertegenwoordiger heeft verzonnen. Weet je het echt niet meer? Vraag aan je wettelijke vertegenwoordiger of hij/zij het nog weet.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Geen probleem. Bij het inloggen in de app kan je ook klikken op wachtwoord vergeten. Jouw wettelijke vertegenwoordiger krijgt dan een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Heb je internet nodig voor de app?

Ja, voor het inladen van de oefeningen maakt je telefoon gebruik van internet. Maar maak je geen zorgen, de app maakt alleen gebruik van wifi netwerken. Wil je ook zonder wifi gebruik maken van de app? Dat kan, maar dit moet je aanpassen onder Over de app. Daar kan je het vinkje ☑️ uitzetten, zodat de oefeningen ook zonder wifi worden gedownload. Dit kan je wel geld gaan kosten (als je over je data-limiet gaat), dus wees voorzichtig!

Kan ik de oefeningen thuis doen?

Natuurlijk! De oefeningen zijn juist voor thuis. Maar je kunt het ook in de park doen of op het sportveld. Zorg er alleen voor dat je wat ruimte om je heen hebt.

Kan ik de oefening laten herhalen als ik te laat ben begonnen?

Ja, dat kan. Tijdens de oefening kan je de oefening 10 sec terugspoelen. Druk tijdens de oefening op de terugspoel knop.

Kan ik muziek aanzetten tijdens het sporten?

Ja, dat kan! Druk tijdens de oefening op de muzieknoot en de muziek gaat aan. Ben je de muziek zat? Klik dan weer op het poppetje.

Kan ik mijn resultaten delen?

Nee, het is helaas nog niet mogelijk om je resultaten vanuit de app te delen.

Wanneer kan ik meer accessoires toevoegen?

Als jij een week lang al je oefeningen uitvoert, ga jij een level omhoog. Elke keer als je naar een nieuw level gaat, komen er nieuw accessoires beschikbaar voor je maatje. Die kun je terug vinden bij Maatje aanpassen.

De oefeningen zijn te makkelijk kan ik ze moeilijker maken?

Nadat je de oefeningen hebt uitgevoerd, kan je de oefeningen beoordelen. Vond je ze makkelijk druk dan op het groene gezicht. Vertel ook tegen je coach dat je de oefeningen makkelijk vind. Samen met je coach kan je dan naar het niveau van de oefeningen kijken. Indien nodig kan je coach je een niveau hoger plaatsen.

De oefeningen zijn te moeilijk kan ik ze makkelijker maken?

Nadat je de oefeningen hebt uitgevoerd, kan je de oefeningen beoordelen. Vond je ze erg moeilijk druk dan op het rode gezicht. Vertel ook tegen je coach dat je de oefeningen moeilijk vind. Samen met je coach kan je dan naar het niveau van de oefeningen kijken. Indien nodig kan je coach je een niveau lager plaatsen.