Stage; content (video) creator gezocht!

Voor de periode februari 2024 tot juli 2024 is Special Olympics Nederland op zoek naar een stagiair die onze sporters met een verstandelijke beperking (digitaal) op een podium kan neerzetten. Ben jij die stagiair met een hart voor de sport en blink je uit in het creëren van (video) content? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij zoeken.

Lees meer

Stageopdracht

Special Olympics Nederland kent vele onderdelen; wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor Special Olympics sportevenementen in Nederland en deelname aan internationale Special Olympics evenementen, maar organiseren met Play Unified meer ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking en proberen met Scoor je PR! meer sporters fit aan de start te laten verschijnen.

Jij helpt ons bij het ontwikkelen van creatieve content voor meerdere doelgroepen (B2B en B2C) en denkt mee met de communicatieplanning rondom de diverse onderdelen.

In 2024 zijn de Special Olympics Nationale Spelen het grootste sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Het moment om optimaal te profiteren en de betrokkenheid, aandacht en volgers te vergroten.

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ben jij die stagiair met hart voor de sport? Die onze sporters met een verstandelijke beperking (digitaal) op een podium kan neerzetten? Die creatieve duizendpoot met oog voor de maatschappij, opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees hier de volledige vacature en reageer!

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: Rachel Volle bijgenaamd Roman-Richardson, manager marketing & communicatie.