Ragna Schapendonk directeur Special Olympics Nederland

Vanaf 1 januari 2018 is Ragna Schapendonk directeur van Special Olympics Nederland geworden. Zij neemt het stokje over van Erik de Winter, die sinds 2015 weer directeur was bij Special Olympics Nederland. “In de jaren ’80 maakte ik voor het eerste kennis met Special Olympics. Een filosofie die mij zeer aanspraak, waardoor ik begin jaren ’90 betrokken was bij de oprichting van Special Olympics Nederland. Tot 2009 heb ik met veel genoegen leiding mogen geven aan Special Olympics Nederland, om vervolgens in 2015 weer terug te keren op het oude nest. De afgelopen jaren is met bestuur en medewerkers hard gewerkt aan de verdere verzelfstandiging en duurzaamheid van Special Olympics. Met bijzonder veel genoegen en vertrouwen draag ik nu mijn directieverantwoordelijkheden over aan Ragna Schapendonk. Ragna is voor allen al een zeer goede bekende. Haar grootste opdracht de komende jaren zal zijn om onze sporters nog gezonder te laten worden en een (sport)wereld te creëren waarin mensen met een verstandelijke beperking als gelijkwaardig worden geaccepteerd en volwaardig kunnen meedoen in de sport en in onze samenleving. Dit is bij Ragna in goede handen gezien haar competenties, inzet en enorm commitment naar Special Olympics en haar sporters. Ik heb er alle […]

Deel dit bericht