Toyota

Met steun van partners kan Special Olympics Nederland evenementen organiseren en krijgen alle sporters met een verstandelijke beperking de kans om hun leven te verrijken door sport.

Toyota heeft een lange geschiedenis als het gaat om supporter zijn van sport. Al jaren is Toyota loyaal partner van de Olympische en Paralympische beweging en maakt met de samenwerking met Special Olympics het drieluik compleet. Sinds 2017 is Toyota wereldwijd partner van Special Olympics en vanaf 2021 gaat de samenwerking van start in Nederland. Toyota en Special Olympics Nederland staan samen aan de start om vele ‘Impossible Moments’ te realiseren.

“Toyota is wereldwijd partner van Special Olympics. We geloven dat sport levens kan veranderen, mensen samenbrengt en bijdraagt aan een maatschappij waarin iedereen meedoet. Samen verschuiven we de focus naar wat atleten wel kunnen in plaats van niet. Het gaat om het aangaan van uitdagingen en waarmaken van dromen. Start Your Impossible!”, Nicole Groeneveld, Toyota Nederland

Verhalen geschreven voor Toyota over onze sporters

Direct naar