Nationaal Shorttrack Evenement een succes

Afgelopen weekend konden de shorttrackers eindelijk het ijs in Alkmaar betreden voor het Special Olympics Nationaal Shorttrack Evenement. Na het afgelasten van het evenement in 2020 en 2021 was iedereen blij elkaar weer te zien op ijsbaan De Meent in Alkmaar.

Lees meer

Alle sporters verzamelden zich al vroeg bij de ijsbaan, dol enthousiast en ook een beetje ongeduldig om van start te gaan. Na een fantastisch openingswoord van Athlete Leader Lotte, het uitspreken van de eed en het ontsteken van de vlam kon de dag beginnen.

“Het was een eer om het evenement te organiseren”, aldus de organisatie. “Mede dankzij de hulp van alle vrijwilligers werd het ook voor ons een dag om niet meer te vergeten!”

 Het was weer een groot feest op de schaatsbaan! – Deelneemster Laura vd Kooij

“Tijdens de divisioning was duidelijk te merken dat vele sporters lang stil hebben gezeten door de covid pandemie. Het werd daardoor een uitdaging om alle sporters juist in te delen, maar met goed onderling overleg met de coaches zijn we daar uitgekomen”, aldus Natascha Bruers

Wedstrijdspanning

Het evenement was een succes. Een hele ontspannen sfeer zorgde voor een onvergetelijke middag die iets weg had van een reünie. Heerlijk om iedereen weer actief te zien. Kijk voor meer foto’s op de Facebook pagina van Shorttrack Alkmaar.

Uitslagen

Klik hier voor de uitslagen