Doe jij al mee met de Scoor je PR! app?

De Scoor je PR! heeft onlangs weer een update gehad! Sinds de zomer kon je als sporter al je eigen account aanmaken in de app en chatten met je coach. Tegenwoordig zijn er nieuwe oefeningen in de app te vinden, zijn er nieuwe quizvragen en fittips, is er een berichtencentrum, een agenda en zelfs een competitie!

Lees meer

Flexibiliteits- en sportoefeningen

Begin november hebben wij met 6 sporters; Sara, Lotte, Jordan, Marit, Imra en Matthijs (voorzitter van de Atletencommissie) nieuwe oefeningen opgenomen zodat er nu in totaal bijna 100 oefeningen in de Scoor je PR! app staan! Om de week zullen er vanaf nu ook flexibiliteitsoefeningen langskomen en krijg je iedere maand een nieuwe sportoefening. Ben jij bijvoorbeeld een voetballer? Dan krijg je oefeningen te zien die jou gaan helpen bij het voetballen!

Niet te veel trainen

Het principe van 3x per week sporten met de Scoor je PR! app blijft. De Scoor je PR! app is een extratje, naast je reguliere sport, en we willen niet dat je te veel traint. Af en toe rusten is goed voor je! Je krijgt dus in de app 3 oefeningen per keer te zien, in de categorie kracht, balans, uithoudingsvermogen of flexibiliteit. Als je de oefeningen 3x per week doet + zelf sporten, dan ga jij zeker een Persoonlijk Record scoren op de Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente!

Wat is er allemaal nieuw?

In het berichtencentrum vind je je alle berichten die de app je heeft gestuurd. Hier vind je ook je sportoefening die je dus zelf thuis extra kan oefenen, om nóg beter te worden in jouw sport!

In het menu vind je nu ook jouw agenda. In de agenda zie je wanneer je weer mag sporten en wat jouw doel is om nóg fitter te worden.

Emma traint 3x per week met de Scoor je PR! app om fitter te worden voor de Nationale Spelen in Twente!

Onderlinge competitie

Heeft jouw coach ook een Scoor je PR! account? Dan kan hij tegenwoordig in de coach omgeving een competitie aanmaken voor jou en je teamgenoten! Zo neem jij het digitaal op tegen jouw medesporters. Bij het gebruik van de Scoor je PR! app kan je punten scoren om jouw maatje nóg mooier te maken. Maar nu kan je dus ook met jouw punten ‘strijden’ in je eigen competitie! Wie eindigt er op nummer 1 aan het einde van de maand? Doe je best en misschien bij jij het! Sta jij niet op nummer 1? Dan heb je de volgende maand een nieuwe poging! Elke maand gaan de punten in de competitie weer op 0, want uiteindelijk is meedoen belangrijker dan winnen 😉

Wil je nog meer punten scoren? Koppel dan je stappenteller met de Scoor je PR! app. Als jij de aanbevolen 8.000 stappen per dag zet, krijg je bonuspunten per dag!

Coaches opgelet!
Ook de coach omgeving is verbeterd! Naast het feit dat je je sporters weer op niveau kan indelen, zie je of de sporters hun oefeningen hebben uitgevoerd, wat zij ervan vonden 👍 of 👎 en kan je nu dus ook met je sporters chatten. Nieuw is ook dat je een onderlinge competitie kan organiseren voor jouw sporters. Laat jouw sporters dus fit aan de start staan in Twente!

Meer weten? Check 👉 Scoor je PR!