Sporters in beweging voor online dans evenement

De afgelopen weken konden sporters een dans video insturen als alternatief voor het geannuleerde Special Olympics Nationaal Dans evenement. Door het online alternatief kregen dansers uit heel Nederland tóch de mogelijkheid om deel te nemen en werden gestimuleerd om in beweging te komen.

Lees meer

Dit zijn de ingestuurde video’s met het bijbehorende jurycommentaar van onze vakjury:

Juryrapport groepsdans

Cor: Vrijetijdsvereniging de Schakel mag trots zijn op haar Streetdance groep! Als je naar het filmpje kijkt kun je al niet stil blijven zitten op de stoel. Wat een enthousiasme en vanwege het hoge tempo is de moeilijkheidsgraad best wel hoog. Knap dat alle dansers zich zo al zo dynamisch en dat met veel plezier kunnen uiten op de muziek.

Doorgaan zo! Succes.

Hannie: Wat geweldig om te zien dat zo’n grote groep plezier beleeft aan Streetdance. Carrol ziet kans om ieder op zijn/haar eigen manier te laten stralen! En dat is waar het om draait. SAMEN bewegen op muziek, lekker oefenen om tenslotte een mooi optreden neer te kunnen zetten.

Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat als iedereen in de coole Hip Hop kleding staat. Heel veel succes en ga vooral door!

Juryrapport solo dans

Cor: Bonnie bewijst dat bewegen op muziek je vrolijk maakt! Haar lach maakt al dat je blij wordt als je naar het filmpje kijkt. Knap dat Bonnie de choreografie zelf heeft gemaakt en de muziek past er prima bij.

Hannie: Ik word ook blij van dit optreden. Het plezier straalt ervan af. Bonnie beweegt ook soepel met haar heupen en dat mag ze wat mij betreft de volgende keer best wel wat meer laten zien!

‘Heel fijn dat we door middel van dit alternatieve evenement de sporters toch in beweging hebben gekregen. Dansen is altijd leuk om te doen, het maakt je vrolijk en je blijft in beweging. En het mooie is het kan altijd en overal, blijf dus vooral lekker dansen allemaal!’, aldus Natascha Bruers van Special Olympics Nederland 

Bedankt allemaal voor jullie deelname!