Special Olympics sporters verrast met magische lunch in Enschede

Coca-Cola in Nederland verraste afgelopen dinsdag 5 ambassadeurs van Special Olympics, Maartje, Teun, Wessel, Marjolijn en Laxmi, met een wel heel bijzondere lunch.

Lees meer

Lunchen met de Kerstman in de Coca-Cola kersttruck

De 5 sporters mochten namelijk aanschuiven bij de Kerstman in de wereldberoemde Coca-Cola kersttruck die voor de gelegenheid naar de campus van de Universiteit in Twente was gereden. Samen met de Kerstman en hun begeleiders deelden zij in twee groepen van vier personen een driegangenlunch op veilige afstand*, in de truck bereid door een privé chef.

Maaike Heethaar, Project Directeur Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022: “We hebben onze Special Olympics ambassadeurs en sporters uit Twente uitgenodigd, omdat ze een jaar keihard hebben gewerkt in voorbereiding op de Nationale Spelen volgend jaar hier in Twente. Het was geweldig om de sporters van oor tot oor te zien stralen tijdens deze prachtige dag!

Coca-Cola wil de magie van verbondenheid en saamhorigheid tijdens de feestdagen benadrukken en vieren. De kersttruck tour, onder de noemer ‘Real Magic at Christmas’ heeft dit jaar als doel ons eraan te herinneren dat de echte magie van kerst te vinden is in de momenten die we met anderen delen. Vanuit deze kerstgedachte is de magische Coca-Cola kersttruck van binnen omgebouwd tot een knusse eetkamer met een grote tafel waar genoeg ruimte is voor vier gasten, op veilige afstand. Special Olympics is één van de maatschappelijke partners die Coca-Cola in Nederland deze maand bezoekt, waaronder Excelsior Foundation en Forward·Inc.

*Tijdens de lunch en de opnames van de video is rekening gehouden met alle geldende coronamaatregelen.