Harm moedigt Laura aan tijdens Volleybal Nations League

Op zondag 28 april ging de droom van volleyballer Harm in vervulling; zijn #PlayUnified challenge tegen Laura Dijkema werd werkelijkheid. De middag op Papendal vloog voorbij voor Harm en zijn teamgenoten. Zij genoten met volle teugen en gingen met een glimlach van oor tot oor naar huis. Mede door de uitnodiging van Laura aan het einde van de dag; Harm en zijn teamgenoten mochten naar een wedstrijd van de Volleybal Nations League in Apeldoorn!

Lees meer

Precies een maand na de #PlayUnified challenge was het zo ver; dinsdag 28 mei stond de interland tussen Nederland en Brazilië op het programma. Harm en zijn teamgenoten vertrokken op tijd vanuit huis, Terneuzen, om op tijd in Apeldoorn te zijn. Zij konden Laura immers niet teleurstellen door te laat aan te komen 😉 Stilzitten was lastig tijdens de autorit, want iedereen had ontzettend veel zin om naar de wedstrijd te gaan. Oranje gekleed zat iedereen in spanning te wachten op Laura en haar teamgenoten.

Toen het team kwam riep iedereen: “Daar is Laura”! Ze is nu natuurlijk een goede bekende van Harm en de anderen geworden 🙂 Voor haar werd deze wedstrijd door Harm en zijn teamgenoten wel extra geklapt, gejoeld en aangemoedigd.

Tijdens de wedstrijd werd Harm ook nog op de foto gezet door de NeVoBo.

Maar Harm zou Harm niet zijn, als hij niet gelijk zijn kans zou grijpen:

“Mogen wij na de wedstrijd misschien met Laura en haar teamgenoten op de foto?” En dat is gelukt! Niet alleen Harm, maar ook de teamleden van Harm waren heel blij om Laura weer te zien.

Harm en zijn teamgenoten konden hun geluk niet op. Na een onvergetelijke middag op Papendal, was er nu een onvergetelijke avond in Apeldoorn.

Bedankt voor de uitnodiging Laura, iedereen heeft veel plezier gehad bij de wedstrijd en de foto samen was echt de kers op de taart. Die krijgt bij alle Specials een prominente plek in huis als herinnering.

– Met dank aan coach Ans Snelders voor de input.