Uniek Sporttalent 2018

Met de verkiezing Uniek Sporttalent 2018 wil Uniek Sporten breedtesporters in het zonnetje zetten en hun persoonlijke verhalen delen met heel Nederland.

Lees meer

Iemand die persoonlijke records heeft weten te verbreken. Iemand die een grote persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. Of die een inspiratie en voorbeeld is voor andere sporters met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke handicap. Ken jij zo’n sporter? Nomineer hem of haar dan voor Uniek Sporttalent 2018! Wie weet gaat jouw favoriet er met de titel en het prachtige prijzenpakket vandoor.

Nomineer jouw sporttalent

Wie is voor jou de Sporter van het Jaar? Nomineer hier jouw favoriete sporttalent voor de titel Uniek Sporttalent van 2018. Je kunt tot september talenten nomineren, daarna zal de verkiezing echt van start gaan. Kijk voor meer informatie op unieksporten.nl.

Eva Dobber, winnares 2017

Vorig jaar werd de nu 18-jarige Eva Dobber winnaar van Uniek Sporttalent 2017. In 2017 heeft zij haar grenzen flink verlegd door mee te doen aan het Surf Project waar ze kinderen met Down, Autisme en/of ADHD leren golfsurfen. Door het surfen is ze enorm gegroeid. Het gaf haar zelfvertrouwen een boost en ze is trots op zichzelf dat ze mee kan doen aan deze stoere sport.