Topsport en media omarmen #PlayUnified

14 topsporters gaan hun #PlayUnified challenge aan met 14 bijzondere sporters. Afgelopen woensdag, 10 oktober, kwam de eerste ontmoeting daadwerkelijk tot stand!

Lees meer

14 absolute topsporters als Ireen, Sjinkie, Suzanne, Femke, Joost, Epke, Kjeld, Tess, Anna, Laura, Niek, Maartje, Arjen en Marit accepteerden in de eerste campagneweek #PlayUnified hun challenge! De Nederlandse topsport heeft daarmee de #PlayUnified-campagne van Special Olympics massaal omarmt. Vaak gebeurde dat live in een radio of TV-uitzending.

Eerste #PlayUnified challenge

In het Thialf in Heerenveen waren het Brian (28) en Marit (27) die versus Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt als eerste de #PlayUnified challenge deden waarmaken. Het werd een onvergetelijke ervaring waar ook genoeg pers bij aanwezig was!

En bij NPO Radio 1 Langs de Lijn en Omstreken was directeur Ragna Schapendonk te gast: https://www.nporadio1.nl/langs-de-lijn-en-omstreken/onderwerpen/474870-meer-uitwisseling-tussen-sporters-en-g-sporters

En verder?

Er staan nog 12 challenges te wachten die wij samen met de topsporters en onze sporters gaan inplannen. Volg ons op social media of kijk op www.playunified.nl voor de aankondigingen van de volgende 12 challenges!