Vacature hoofdsponsor Special Olympics Nederland

Aegon is sinds 2011 betrokken bij Special Olympics Nederland en samen met Rabobank onze hoofdsponsor. Helaas komt daar per 1 januari 2018 verandering in en zal Aegon geen hoofdsponsor van Special Olympics Nederland meer zijn.

Lees meer

Otto van der Harst, directeur Communicatie Aegon NL, over het hoofdsponsorschap. “Als hoofdsponsor hebben wij mogen ervaren hoe intens sporters met een verstandelijke beperking sport beleven en de kracht die ze daaruit putten is heel mooi om te zien. Het enthousiasme en de wil om te winnen gaan hand in hand. Wij zijn heel erg trots op alle sporters van Special Olympics en de vele medewerkers en vrijwilligers die dit voor jullie mogelijk maken. Ondanks dat wij geen hoofdsponsor meer van Special Olympics zijn, blijven wij wel 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport en daarmee Special Olympics steunen. Wij volgen jullie op de voet en moedigen alle sporters vanaf de zijlijn aan!”

“Als hoofdsponsor hebben wij mogen ervaren hoe intens sporters met een verstandelijke beperking sport beleven en de kracht die ze daaruit putten is heel mooi om te zien.”

Ragna Schapendonk, (per 1 jan. 2018) directeur Special Olympics Nederland, over het vertrek van Aegon. “Het is jammer dat aan de samenwerking met Aegon als Hoofdsponsor een einde komt. Wij hebben vele succesvolle jaren samen beleefd en Aegon heeft geholpen met het groter maken van Special Olympics Nederland en daarmee zijn duizenden sporters zelfredzamer geworden. Helaas komt er nu een einde aan deze intensieve samenwerking. Wij willen Aegon bedanken voor hun betrokkenheid en inspiratie over de jaren heen.”

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe sponsorpropositie waarmee wij op zoek kunnen gaan naar een waardige vervanger van Aegon als hoofdsponsor! Want de ambities van Special Olympics Nederland zijn groter dan ooit. Wij willen de prestaties van sporters blijven verbeteren en houding en gedrag van de mensen om hen heen positief veranderen. Onder de noemer Play Unified dagen we mensen – met en zonder verstandelijke beperking – uit met elkaar de sportieve strijd aan te gaan. Samen sporten zorgt voor meer begrip voor elkaar en dat bevordert de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking binnen de samenleving. Wij hopen dat veel nieuwe partners ons met deze ambities gaan helpen, zoals hoofdsponsor Rabobank en maatschappelijk partners Fonds Gehandicaptensport en VriendenLoterij dat ook blijven doen!