VriendenLoterij

Met steun van partners kan Special Olympics Nederland evenementen organiseren en krijgen alle sporters met een verstandelijke beperking de kans om hun leven te verrijken door sport.

Wil je kans maken op leuke prijzen en tegelijkertijd Special Olympics Nederland steunen? Dat kan door mee te spelen met de VriendenLoterij! Een lot kost € 15,00 per trekking waarvan de helft naar Special Olympics Nederland gaat! Er zijn 15 trekkingen per jaar, maar je kan op elk gewenst moment opzeggen. Je lot komt overeen met de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer + twee letters. Klik hier voor meer informatie.

Wil je Special Olympics steunen en tegelijkertijd kans maken op leuke prijzen? 

Zoek dan bij ‘Een club of vereniging naar keuze’ op naam Special Olympics Nederland en speel mee! Werkt bovenstaande link of knop niet? Koop dan een lot en kies optie 3: ‘Ik steun een club of stichting naar keuze’.

Speel je al mee met de VriendenLoterij maar steun je nog niet Stichting Special Olympics Nederland, dan kan je dat achteraf alsnog wijzigen! Neem dan contact op met de Ledenservice van de VriendenLoterij om het goede doel achteraf te wijzigen.