Univé

Met steun van partners kan Special Olympics Nederland evenementen organiseren en krijgen alle sporters met een verstandelijke beperking de kans om hun leven te verrijken door sport.

Univé levert op verschillende niveaus een bijdrage aan sport in Nederland. Als Supporter van Sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk. Zo blijf je fit, gezond en leer je mensen kennen. Van jong tot oud, met en zonder beperking. Univé levert actief een bijdrage door het maatschappelijk belang van sport en bewegen op verschillende manieren te ondersteunen. Hiertoe heeft Univé diverse partnerships gesloten, onder meer met Special Olympics Nederland. Om zo op landelijk, regionaal en lokaal niveau sport voor iedereen mogelijk te maken.

“Bij Univé vragen we voortdurend af hoe we kunnen bijdragen aan de verbinding en samenwerking van mensen met inzet van sport. Niet voor niets zijn we Supporter van Sport: in sport komt alles samen.”, aldus René van Gils, lid van de raad van bestuur Univé Zuid-Nederland.

“Sport geeft onze sporters de kans om zich te ontwikkelen op alle fronten en de grenzeloze support en toewijding van familieleden is daarbij ontzettend belangrijk. Het is mooi dat wij samen met Univé ons familieprogramma verder kunnen ontwikkelen en daarmee iets terug kunnen doen voor de belangrijkste supporters en fans van onze sporters.”, aldus Ragna Schapendonk, directeur Special Olympics Nederland.  

Samenwerking in de media

    Direct naar