Contact

Contactgegevens


Special Olympics Nederland is gevestigd in DeWeerelt. Bezoekers kunnen parkeren op het terrein van DeWeerelt. Parkeren is mogelijk aan de achterkant van het gebouw. Hier kom je door het volgende adres in te voeren in de navigatie: Janssoniuslaan 59.

Wil jij ons graag spreken?

Stuur ons een bericht!

Steun ons

Steun ons met een donatie.

Doneren

Veelgestelde vragen

Mijn kind sport bij een reguliere vereniging. Hoe kan hij/zij meedoen aan een Special Olympics evenement?

Special Olympics organiseert regionale en nationale evenementen door het hele land. De organisatie van het evenement nodigt alle, bij ons bekende, verenigingen uit voor deelname. Geen uitnodiging ontvangen? Mail ons de NAW gegevens van de vereniging, de contactpersoon en zijn of haar emailadres. Dan krijg je alsnog een uitnodiging en nemen wij de vereniging op in ons bestand voor toekomstige evenementen.

Hoe kan mijn kind in aanmerking komen om deel te nemen aan de World Games?

Er is één belangrijke voorwaarde voor deelname aan de World Games; dat de vereniging en sporter (in kwestie) deel hebben genomen aan onze Nationale Spelen. Alle verenigingen die hiervoor in aanmerking komen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de loting voor de World Games. De vereniging geeft vervolgens aan welke coaches en sporters geselecteerd zijn voor loting. Individueel kan er dus niet aangemeld worden, dit moet altijd door de vereniging gedaan worden.

Hoe kan ik mijn team aanmelden voor de Nationale Spelen?

Helaas duurt het nog even voordat de inschrijvingen voor de Nationale Spelen weer open gaan, maar het is goed om te weten dat voor deelname aan de Nationale Spelen er een aantal voorwaarden gesteld zijn. Een van de belangrijkste is dat een vereniging lid moet zijn van een reguliere sportbond of van Gehandicaptensport Nederland. In verband met de nieuwe wetgeving omtrent persoonsgegevens (Algemene Verordering Gegevensbescherming) zullen wij in de toekomst de sportbonden vragen hun leden namens ons uit te nodigen. Te zijner tijd zal er ook voldoende informatie op de website staan. Houd de website dus goed in de gaten!

Waar kan ik de uitslagen vinden van een evenement?

Klik bij Evenementen allereerst op regio: internationaal, landelijk of regionaal. Vervolgens krijg je in de rechterkolom een overzicht van alle evenementen die dit of vorig jaar zijn geweest. Of, nog makkelijker, gebruik de zoekfunctie. Ben je opzoek naar resultaten van langer geleden? Mail ons op info@specialolympics.nl.

Waar kan ik het Special Olympics reglement van mijn sport vinden?

Klik op Sporten in het Menu. Onderaan de pagina zie je alle Special Olympics sporten. Klik op jouw sport om onder andere het sportreglement te bekijken.

Ik ben student en op zoek naar een stage plek. Zoeken jullie stagiairs?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste stagiairs die ons kunnen helpen bij het bieden van een podium voor mensen met een verstandelijke beperking. Mail ons je motivatie, een uitgebreide CV en in welke periode en voor hoeveel dagen in de week je stage wilt lopen.