In memoriam Rob Viveen overleden

Met ontsteltenis en veel verdriet hebben wij kennis genomen van het onverwachte overlijden van Rob Viveen op 21 maart jl. in Deventer.

Lees meer

Rob was ons zeer dierbaar en wij zijn hem dankbaar voor het onverzettelijke werk dat hij heeft verricht. Door zijn inzet zijn duizenden sporters met een verstandelijke beperking gezonder gaan leven.

Rob zette zich sinds 2002 in voor de gezondheid van sporters met een verstandelijke beperking. Hij was de Lions Coördinator voor ons Healthy Athletes programma. De gezondheid van onze Special Olympics sporters ging hem aan het hart. Rob coördineerde 18 jaar lang de bijdrage van de Lions met mankracht en financiële steun. Als blijk van waardering kreeg hij in 2018 de internationale Golisano Health Award uitgereikt door Marian Murphy.

Op 7 maart jl. wist Rob heel Lions Nederland te enthousiasmeren om de prachtige samenwerking met Special Olympics voor de toekomst te bestendigen.

Wij zullen Rob missen. Als zorgzame man met een hart en een missie voor mensen met een verstandelijke beperking. Als spil en inspirator, iedereen om hem heen wist hij enthousiast te maken voor zijn droom; de gezonde leefstijl van mensen met een beperking te verbeteren. En vooral als vriend met humor en positieve spirit.

We wensen Mieke en de kinderen heel veel sterkte de komende tijd.