Scoor je PR!

Allereerst hopen wij dat alles goed gaat en jullie in goede gezondheid verkeren.

Het welzijn van onze sporters staat altijd op nummer 1. Ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus zijn vorige week dan ook de Special Olympics Nationale Spelen 2020 geannuleerd. Tegelijkertijd is het belangrijker dan ooit om onze sporters, die tot de kwetsbare groepen behoren, actief en fit te houden.

Lees meer

Momenteel is het helaas niet mogelijk om samen (met jouw sporters) op de sportvloer te staan. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor; met de Scoor je PR! app kan jij jouw sporters stimuleren om thuis aan hun kracht, balans en uithoudingsvermogen te werken! Door de wekelijkse quiz leren zij tegelijkertijd ook gezond te leven. Alles om fit te blijven in hun eigen omgeving!

Scoor je PR!

Met de steun van Egeria DO hebben wij de Scoor je PR! app laten ontwikkelen; een app die op een simpele manier de fitheid en gezondheid van jouw sporters verbetert!


Doe mee!

Ontdek de Scoor je PR! coach omgeving en laat jouw sporters ook thuis aan hun fitheid werken. Zonder jou kunnen de sporters niet aan de slag! Ga naar

  1. www.specialolympics.nl/scoorjepr voor meer informatie over Scoor je PR!
  2. Scoor je PR! voor coaches voor meer specifieke informatie voor jou als coach, inclusief veelgestelde vragen
  3. of ga gelijk naar de Handleiding coaches om jezelf en je sporters aan te melden voor Scoor je PR!

Als je fit bent, scoor je beter. Op het sportveld maar ook in het dagelijks leven. Laat jouw sporters fit worden met de Scoor je PR! app 💪