Healthy Athletes

Terug

Healthy Athletes helpt bij het verbeteren van sportprestaties

Healthy Athletes test, in een ontspannen sfeer, tijdens verschillende nationale en internationale toernooien of jouw sporter goed ziet, loopt, beweegt en hoort. Daarnaast controleert Healthy Athletes het gebit, de algemene conditie en krijgt je sporter een persoonlijk advies. Ook verzorgt Healthy Athletes tandenpoetsles, een gebitsbeschermer of een nieuwe (sport)bril als dat nodig blijkt. En dat allemaal gratis!


Elke dag een Healthy Athlete!

Onze sporters hebben veel vaker dan gemiddeld gezondheidsproblemen die niet altijd herkend worden. Vaak kunnen onze specialisten de sporters helpen om van klachten af te komen, waardoor ze de volgende keer (nog) fitter aan de start verschijnen!

Het Healthy Athletes programma bestaat uit zes onderdelen: Fit Feet, Special Smiles, Opening Eyes, FUNfitness, Healthy Hearing en Health Promotion.

Vanwege de COVID-19 (coronavirus) maatregelen zijn de Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2020 een jaar uitgesteld! De Nationale Spelen zijn nu officieel verplaatst naar 11 tot en met 13 juni 2021, als de maatregelen van het kabinet dat tegen die tijd ook toelaten.

Inschrijven als vrijwilliger voor Healthy Athletes is momenteel nog niet mogelijk, maar houd de website en social media in de gaten voor de laatste stand van zaken.

Het Healthy Athletes programma wordt ondersteund door Lionsclub Nederland: