Ragna Schapendonk vertrekt als directeur

Helaas heeft Ragna Schapendonk onlangs besloten te vertrekken als directeur Special Olympics Nederland.

Lees meer

Ik vertrek bij de mooiste baan en de meest impactvolle organisatie ter wereld. Changing lives, changing attitudes. 15 jaar lang mocht ik de koers bepalen, langs de lijn toejuichen en plannen uitvoeren om meer mensen krachtiger en gelukkiger te maken.

Door de kracht en inzet van de sport maken wij het verschil. Door te organiseren, te motiveren en zichtbaar te maken dat iedereen ertoe doet. Dat iedereen meer kan doen dan voor mogelijk wordt gehouden. Samen met heel veel mensen is dat gelukt maar ik ga vanaf volgend jaar alleen nog maar toejuichen vanaf de zijlijn. Om geïnspireerd en gedreven te blijven.” aldus Ragna.

De medewerkers van Special Olympics Nederland blijven onverminderd hard doorwerken om sporters met een verstandelijke beperking op een podium te blijven zetten. Het vertrek van Ragna zal echter wel een gemis zijn uit het kleine en hechte team.

Na 15 jaar heeft Ragna besloten Special Olympics te verlaten. Het bestuur betreurt haar vertrek zeer en wij en onze medewerkers, vrijwilligers en sporters zullen haar bevlogenheid en doortastendheid gaan missen. Wij wensen haar heel veel succes in haar nieuwe functie bij More2Win, maar hopen haar nog vaak langs de lijn te zien. Op 19 december zullen wij in onze bestuursvergadering nader bespreken hoe wij haar vertrek op de korte en lange termijn gaan opvangen.” aldus voorzitter Erik de Winter.


Per 1 februari is Ragna niet meer in dienst van Special Olympics Nederland, maar zal 18 januari haar laatste werkdag zijn.