Scoor je PR! op de club

Unieke kans om naast de reguliere training sportief uitgedaagd te worden met Scoor je PR! op de club, in combinatie met de Scoor je PR! app. Om iedereen na de zomer weer fit te krijgen voor het nieuwe wedstrijdseizoen én het gevoel van samen sporten te versterken is er Scoor je PR! op de club.

Scoor je PR! op de club zorgt voor een kick start:

  • Samen fysiek in contact; het team gevoel.
  • Uitdagende oefeningen; (wedstrijd)fit het nieuwe seizoen in.
  • Overal voor elke sport uitvoerbaar en specifiek te maken.
  • Ontzorgt de club (financieel, tijd en expertise).
  • Makkelijk uitvoerbaar; simpel, effectief en op korte termijn te realiseren.

Het is belangrijk voor deze doelgroep om weer samen te kunnen sporten. Voor deze doelgroep is sporten een moment van sociaal contact, voor sommigen hét moment van de week. Extra leuk is het om uitgedaagd te worden in verschillende (en nieuwe) onderdelen, waarin je o.a. terugziet dat de coördinatie van de deelnemers zich ontwikkelt. Tijdens de bootcamps zie je dat er niet alleen individueel wordt gesport, maar juist ook in teamverband. Ze moedigen elkaar aan, stimuleren elkaar en hebben plezier – coach van de Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten (SaVAS)

Scoor je PR! app

Haal het maximale uit Scoor je PR! op de club door de Scoor je PR! app te gebruiken. Met de Scoor je PR! app leren sporters met een verstandelijke beperking op een eenvoudige manier hoe zij hun kracht, balans, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en gezondheid kunnen verbeteren. Als coach kan je in de coach omgeving ook een virtuele coach worden van jouw sporters! Met de speciaal ontwikkelde fittesten kan de fitheid van de sporters gemonitord worden en wordt de vooruitgang inzichtelijk. 

Scoor je PR! op de club

Wat? Bootcamp in combinatie met sport specifieke training, incl het gebruik van de Scoor je PR app om de voortgang van de groep te meten.
Wie? G-team/groep van minimaal 5 personen.
Hoe? G-team/groep krijgt maximaal € 500,- voor het inhuren van een bootcamp-/fitnessinstructeur minimaal 10 lessen. 
Waar? Op of dichtbij normale trainingsplek; sportveld of P-plek/park bij sporthal/ zwembad.
Wanneer? Zelf in te delen door de club.

Let op! Ook verenigingen die eerder deelnamen aan Scoor je PR! op de club, kunnen wederom een aanvraag indienen.

Doe mee met
⬇️ Scoor je PR! op de club ⬇️