Changing lives! Changing attitudes!

Het motto van Special Olympics Nederland is: Changing lives! Changing attitudes! Wij geloven dat we met de kracht van sport levens van mensen met een verstandelijke beperking positief veranderen. En houding en gedrag ten opzichte van mensen met een verstandelijke beperking verbeteren. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Lees op deze pagina diverse verhalen van onze sporters vanuit het hele land!

World Games 2023 in Berlijn

In aanloop naar én tijdens de World Games 2023 in Berlijn heeft iedere sporter een eigen verhaal, een eigen voorbereiding en sportieve dromen. Lees de verhalen hier

Nationale Spelen 2022 in Twente

In aanloop naar en tijdens de Nationale Spelen 2022 in Twente heeft iedere sporter een eigen verhaal. Lees de verhalen hier

Inclusie werkt!

Inclusie werkt is een reeks verhalen over sporters die naast de sport een belangrijke rol vervullen in het dagelijks leven. Lees de verhalen hier.

World Games 2019 in Abu Dhabi

In aanloop naar en tijdens de World Games 2019 in Abu Dhabi heeft iedere sporter een eigen verhaal. Lees de verhalen hier.

Changing lives!

Deelname aan Special Olympics evenementen draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de sporters en hun naasten. Lees de inspirerende verhalen van onze sporters hier.

Nationale Spelen 2018 in de Achterhoek

In aanloop naar en tijdens de Nationale Spelen 2018 in de Achterhoek heeft iedere sporter een eigen verhaal. Lees de verhalen hier.

World Winter Games 2017 in Oostenrijk

In aanloop naar en tijdens de World Winter Games 2017 in Oostenrijk heeft iedere sporter een eigen verhaal. Lees de verhalen hier.