2 & 3 nov: Regionale Spelen in Almere

Op zaterdag 2 en zondag 3 november zijn de Special Olympics Regionale Spelen in het Topsportcentrum Almere. Special Olympics is uitgegroeid tot ’s werelds grootste sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Sporters met een verstandelijke beperking uit verschillende regio’s nemen het tegen elkaar op.

Lees meer

Deze dag staat niet alleen in het teken van aangepast sporten, maar zorgt ook voor een bijzonder dagje uit, want naast de wedstrijdsporten mogen sporters ook andere sporten uitproberen in het pauzeprogramma.

Wil je meedoen met de Special Olympics Regionale Spelen? Geef je contactgegevens via het contactformulier door en dan nemen wij contact op! Wil je meedoen met de clinics? Kom dan langs op 2 of 3 november.

Sporten

Zaterdag: bocce, hockey en gymnastiek.

Zondag: atletiek, dans, dart (demosport), handbal en zwemmen.

Clinics

Iedereen met een verstandelijke beperking kan in de pauze van 12.00-14.00 uur kennis maken met diverse (sport)activiteiten op de eerste etage van de Topsporthal, zoals darten, skeeleren, Race Runnen of een smoothie maken op een fiets of ga op de foto met Kees Konijn!

Programma

09.00 uur     Opening
09.30 uur     Start wedstrijden
16.00 uur     Prijsuitreiking

Meer informatie volgt binnenkort. Kijk op www.sorsalmere.nl.

Aanmelden

Via dit contactformulier (onderaan de pagina) kunnen sporters zich aanmelden. Voor de clinics is geen aanmelding nodig, kom gezellig langs op 2 of 3 november!

Locatie