Blijf fit met Scoor je PR! op de club

De eerste trainingen na de zomerstop zijn weer van start gegaan en het nieuwe wedstijdseizoen is begonnen. Perfect moment om de fitheid van je sporters te monitoren en te verbeteren. Stoom je sporters klaar voor een nieuw seizoen met Scoor je PR! op de club.

Lees meer

Uitdagende trainingen zorgen voor resultaat

Sport en bewegen houdt ons allen metaal en fysiek gezond en een gezonde en actieve leefstijl is belangrijk voor iedereen. Gedurende de zomervakantie liggen de meeste trainingen stil en wordt er minder bewogen. Toch staat het nieuwe wedstrijdseizoen voor de deur en moet er gewerkt worden aan de fitheid van de sporters. Door de reguliere trainingen zal hieraan gewerkt worden, maar extra uitdaging in de vorm van sport specifieke trainingen zorgen voor een verbetering van de algehele fitheid.

Special Olympics Nederland stelt opnieuw gelden ter beschikking voor Scoor je PR! op de club. Clubs en verenigingen kunnen met de gelden een bootcamp-/fitnessinstructeur inhuren om (minimaal) 10 uitdagende lessen te verzorgen. Zo wordt er gewerkt aan de basis fitheid en kan er ook sport specifiek weer kracht en vermogen worden opgebouwd. 

“De spelers, trainers en wij als begeleiders hebben erg genoten en vinden het jammer dat het alweer afgelopen is. We zijn wel dankbaar voor de mogelijkheid die we hebben gekregen om dit te doen. Resultaat is dat we tot nu toe al onze wedstrijden hebben gewonnen!” – Erik Kremer ZVV’56

Monitoren van ontwikkeling

Met Scoor je PR! op de club traint het G-team/groep met minimaal 5 personen buiten of dichtbij de normale training locatie. Bij de start van de trainingen is het een vereiste om de Scoor je PR! app te gebruiken en een fittest af te nemen bij alle sporters die deelnemen. Aan de hand van een aantal simpele tests wordt de kracht, balans en snelheid van jouw sporters gemeten. Na afloop van de trainingen wordt de fittest herhaald en zie je in één oogopslag de progressie van jouw sporter in een aantal handige grafieken.

Op basis van de fittesten kan per sporter de progressie worden geanalyseerd en kan beter worden ingespeeld op de punten die achterblijven in ontwikkeling. Zo verschijnt jouw sporters nóg fitter en met meer zelfvertrouwen aan de start van een volgende wedstrijd.

Weer of geen weer, deze leden van de Deventer Sportploeg gaan er vol voor!

Doe mee met Scoor je PR! op de club

Scoor je PR! op de club ontzorgt de club financieel en in tijd en expertise. De bootcamp-/fitnessinstructeur kan lokaal door de club zelf worden ingehuurd. Het concept is simpel, effectief en op korte termijn te realiseren op de club. Meedoen is eenvoudig. Lees hier alles over de voorwaarden en het aanmelden.

Grijp deze kans en doe mee! Let op: ook verenigingen die eerder deelnamen aan Scoor je PR! op de club, kunnen wederom een aanvraag indienen.

Skiclub Il Primo organiseerde in 2021 een reeks bootcamplessen voor haar leden.